mulla on ikävä

Runoilija Unenkyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kuka menikään keksimään, että rakkaus ei milloinkaan virheitä tee, vaan ihmiset niitä sydämiä särkee" "Rakkautta on silloin, kun näkee jonkun mutta se tuntuukin mahassa"
 

mun mieles viime aikoina vaa sä
ku ekan kerran nähtii, lähtie siitä päivästä
mun ajatuksis 24/7 enemmän tai vähemmän sä
ja vaikken haluis ni mul on jatkuva ikävä
kaipaan jokasta mutkaa sun vartalos
sun käsivarsien jokasta lihasta
jokasta minuuttia sun kainalos
ja joka kerta ku sut nään
saan siitä jotain vähän enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot