Nimetön

Runoilija sateen varjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Linja-autojen ja rakkauden perässä voi juosta tai odottaa seuraavaa" -Pariisin Kevät Stopped running long ago... and still waiting for the next one.
 

hohto huudon halussa
kaarnan viiltokohdissa

oman juuren halkomista
kiiltomaalin survomista

arpikudoksen sälyttämiseen
selkärangan taittamiseen

kunnioituksen haihduttua
sydän alkaa rapistua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei mikään helpposelkoinen itsestään selvyys ole tämä runo. Saa lukea moneen kertaan ja vielä uudestaan ja aina se on erilainen merkityksiltään, mutta sehän kai on juuri hyvän runon tarkoituskin.

Ihmismielen murtamisesta omien tarkoitusperien toteutumiseksi, mielestäni nuo neljä lausetta antavat selvän viitteen.

Kun se viimeinenkin kunnioitus on häipynyt on sydänkin jo jonkin verran taistelussa kärsinyt.

Hyvä ja vahva runo syvistä tunteista ja niiden uudesta sysimustasta väristä.

Kiitos vierailustasi.

Ja lupaahan ettet koskaan survo runoa roskalavoille! Upeaa tekstiä <3

Kerrankin joku runo vetää ihan hiljaiseksi. Ja äärimmäisen taitavasti ja kauniisti sanarikastettu runo! Oikeesti on! :)

 

Käyttäjän kaikki runot