Yölauluni

Runoilija Disarray

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeässä kuuntelen tuulta
joka uneliaana taivuttelee kesytettyjä puita

Puiston penkki
täynnä kylmiä vesipisaroita

Asfalttihelvetissä

Ja kuivuneet lehdet hukkuvat hitaasti
katupölyyn

Laulan lauluni syksyisessä yössä
En ylivalottuneiden kesien kasteisessa hämärässä

Täällä ei ruislintu laula

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo.

 

Käyttäjän kaikki runot