~

Runoilija Vanamo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2009
Viimeksi paikalla: 25.6.2020 18:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 



 


 

 

Suosittelen:
 
Röyhyt hiljaa heiluvat,
vilja tuulessa tuoksuu.
Lempeä tuuli kietoo
täyteläiseen pehmeyteen.
Kaiken ylle laskeutuu
tumma, lämmin yö.
Kesä viivyttelee lähtiessään
ja minä
muistoissani

Haalistuvat ne
rusketusraidat

muttei muistot
ei vielä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesämuistom jälkihehku on runossasi.
Mukavasti jäämme muistoihin kesän viimeisissä lämmöissä
Koskettavaa, muistot jäävät mieleen, ainakin toivottavasti <3
Muistot säilyvät ja jopa voivat kirkastua iän myötä.
 
Kaunista ja herkkää.  Loppu koskettaa erityisen paljon. 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Vanamo Sanaton suru 1.8.2019 6 Runo
Vanamo Kun elämä läikkyy 15.8.2019 4 Runo
Vanamo Lohtu 25.8.2019 12 Runo
Vanamo ~ 28.8.2019 5 Runo
Vanamo Peilinä 2.11.2019 3 Runo
Vanamo Ei yhteyttä 27.2.2020 4 Runo
Vanamo Musta kausi 6.3.2020 3 Runo
Vanamo Pälviä 28.3.2020 2 Runo
Vanamo ~ 28.3.2020 3 Runo
Vanamo Valossa 7.4.2020 5 Runo