Aina

Runoilija Laide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tee minun syytäni oleva virhe
kierrätä minut
heitä pois
ja minä hyväksyn kaiken ja hymyilen hiljaa
kauniisti kauniisti kauniisti
 

Sinä olet yhä täällä
Olet minun sydämessäni, mielessäni
Olet siinä rauhassa,
minkä olet minuun tuonut
Olet suudelmasi muistavalla kaulallani
Olet sormiesi puristuksen muistavilla sormillani
Olet täällä
aina

Selite: 
My lover's gone, her boots no longer by my door. Mutta onneksi hän tulee takaisin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot