Lasisydän

Runoilija distance

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämesi on lasisydän
Joka kuiskauksesta säröilee
Ja pieninkin hipaisu
Sitä naarmuttaa

Sydämesi on niin henkäyksen ohutta lasia
Että pelkään sen särkeväni
Ei kai tässä uskalla
Enää edes hengittää
Pyydän jo etukäteen anteeksi

Selite: 
Lasisydän. Varmasti aika kulutettu aihe, mutta.. niin, tuollaista nyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, pidän kovasti etenkin lopusta. Aihe voi olla kulutettu, mutta kirjoitat hyvin. Oikeastihan joka ikinen maailman sana on kulutettu jo aikoja sitten, mutta yhä tässä kirjoitetaan. Todella hyvin kirjoitat ikäiseksesi, hämmästyin. Onnellista syntymäpäivää!

Olen täysin samaa mieltä edellisen kanssa ;)
En uskalla sanoa tähän hätään mitään,
ettei kenenkään lasinen sydän säry ! :DD

 

Käyttäjän kaikki runot