Kun tänään lähden

Runoilija Jingle

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommentteja kirjoittaneille, ne lämmittävät mieltä.
 

Anna minulle voimaa jaksaa ilman sinua.
Anna aikaa kulkea pois luotasi.
Anna ymmärrystä, jotta osaan ilman neuvojasi,
mutta älä pyydä, että selviäisin täällä
ilman rakkauttasi.

Selite: 
Tiedätkö?
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedän. Tämä kolahti totuudellaan ja kauneudellaan!

Kaunis pyyntö:

 

Käyttäjän kaikki runot