Kynttilät

Runoilija Danilin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kynttilöiden loistaessa
katsomme toisiimme
hellemmin,
herkemmin,

ei anneta arjen valojen
katseistamme tehdä
kovia,

sytytetään kynttilöitä
keskiviikkonakin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja pehmeä valo. Mukava tapa tuoda esiin tämä asia. Kynttilöiden kautta. Vertaillen. Ja samalla luoden lämmin tunnelma ja hetki. Kyllä tähän silti liittyy muutakin, ainakin minulle. Jotain on takana tai jopa päällänsä. Mutta toimii.

lämmintä kynttilä romantiikkaa=) ja olen samaa mieltä kynttilät saisi palaa myös tiistaisin ja maanantaisin=)

kaunista, romanttista...

juh ja upea hienon hellyyttävä sanoma

Kaunis ja pehmeä valo. Mukava tapa tuoda esiin tämä asia. Kynttilöiden kautta. Vertaillen. Ja samalla luoden lämmin tunnelma ja hetki. Kyllä tähän silti liittyy muutakin, ainakin minulle. Jotain on takana tai jopa päällänsä. Mutta toimii.

lämmintä kynttilä romantiikkaa=) ja olen samaa mieltä kynttilät saisi palaa myös tiistaisin ja maanantaisin=)

kaunista, romanttista...

juh ja upea hienon hellyyttävä sanoma

 

Käyttäjän kaikki runot