Vähenen

Runoilija Roccari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Epätoivo. Ahdistus. Masennus. Silti omituisen tyyni olo. Olen angstiteini.
 

Vähenen, yhä
se käy helposti, ei tarvitse kuin pitää suunsa kiinni
oikeina aikoina silloin kun vaaditaan
ja välttää liian suoria katseita,
jos minä en tajua mitään eivät muutkaan silloin näe
Vähenen, vaikka jokin raja piti olla
jossa kohtaa minun piti olla tyytyväinen

Ja jotenkin pienessä mielessäni se kasvattaa arvoani
kun vetäydyn pienempään tilaan
enkä ole ollenkaan niin vaatelias
vaan annan pois omastani melkein kun katoaisin
ja ihan kuin minua jo katsottaisiin hyväksyvämmin
Siinä on tarpeeksi kannustinta, siinä ja pelossa
että joudun palaamaan entiseen
Siihen en halua, paras jatkaa siis
että jonkinlainen turvavyöhyke olisi olemassa

Vähenen, vaikka yhä on kohtia
joihin täytyy puuttua
pitää olla vain kärsivällinen ja se käy kuin itsestään,
se on helppoa kun sen kerran vain sisäistää
ottaa elämäkseen eikä kumarra
sisältä nousevaa poltetta tai pakene epämukavuuttaan
sitä paitsi aika turruttaa kyllä siihenkin

Vähenen vaikken tiedä
minkä kokoisena minä lopulta olen jonkin arvoinen

Selite: 
Pitkä aika siitä, kun olen viimeksi mitään tänne postannut mutta koska blogini tilastot jatkuvasti ilmoittavat osan kävijöistä olevan peräisin täältä, ajattelin vähän päivittää materiaalia. Tästä ei paljon sanottavaa... Aika henkilökohtaista kyllä mutta palautteessa sitä ei tarvitse ottaa huomioon.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Roccari Vähenen 7.12.2011 0 Runo
Roccari Huomionhaku 7.12.2010 0 Runo
Roccari Pohdinta 15.11.2010 0 Runo
Roccari Viattomuus 18.11.2010 1 Runo
Roccari Paine 19.11.2010 1 Runo
Roccari Ensilumi 15.11.2010 1 Runo
Roccari Autio maa 16.11.2010 1 Runo
Roccari Selitys 7.12.2011 0 Runo
Roccari Eroosio 15.11.2010 0 Runo
Roccari Kohtaamisia 7.12.2010 0 Runo