Huomionhaku

Runoilija Roccari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Epätoivo. Ahdistus. Masennus. Silti omituisen tyyni olo. Olen angstiteini.
 

Huomionhaku on teeskentelyä
harva persoona on houkutteleva muille
ja vielä harvempaa kiinnostaa kuulla
jonkun toisen mitättömästä elämästä
jossa on vielä vähemmän sisältöä kuin omassa
Eikä mitään mihin tahtoisi tarttua

Huomionhaku perustuu valheille
kun ei riitä omana itsenään
Kuuntelijoiden aliarviointia on liioitella,
kertoa kaikki kymmenellä
Se kerää vain alentuvia hymyjä,
sääliviä katseita ja vastahakoista läsnäoloa
Jos elämässä ei ole ilman satuilua mitään kerrottavaa
olisi fiksuinta pitää se itsellään

Äänekkyys, riipivä nauru
kaikki on pelkkää pintaa
sillä ei kenenkään sisimmästä löydy
loistavaa olemusta ilman salattavaa ulottuvuutta

Ei pidä uskoa kiiltäviin lauseisiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Roccari Autio maa 16.11.2010 1 Runo
Roccari Ensilumi 15.11.2010 1 Runo
Roccari Eroosio 15.11.2010 0 Runo
Roccari Huomionhaku 7.12.2010 0 Runo
Roccari Kohtaamisia 7.12.2010 0 Runo
Roccari Paine 19.11.2010 1 Runo
Roccari Pohdinta 15.11.2010 0 Runo
Roccari Selitys 7.12.2011 0 Runo
Roccari Vähenen 7.12.2011 0 Runo
Roccari Viattomuus 18.11.2010 1 Runo