Paine

Runoilija Roccari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Epätoivo. Ahdistus. Masennus. Silti omituisen tyyni olo. Olen angstiteini.
 

Mitä kipu on
painetta hermopäissä
kun turtuneisuuttaan ei huomaa
menevänsä kirjoittamattomien normien yli
Liikaa puristusta hermoväylissä
kun maailma lyö kämmenellä kasvoihin
ja painaa pääsi täytettyyn lavuaariin
odottaen kärsivällisesti jalkojesi pettävän

Märät hiukset silmillä

Mitä tuska on
liian pitkään kestänyttä kipua
josta hermosto ei toivu aikanaankaan
Se on tinnitus korvissa
ympärivuotinen kaamosmasennus
Kun aika syö sinua pienillä hampaillaan elävältä
etkä voi väistää, lähteä pois
etkä sulkea silmiäsi

Kyyneleet poskilla

Mitä kärsimys on
sitä ei voi poistaa, se on hengitysilmassa
kun puristus rinnassa salpaa hengen
Se on läsnä vierelläsi
vielä kun muut hylkäävät sinut
Kun raajasi vaipuvat kuolioon kylmässä
murentuen pois palanen kerrallaan
Tiedostat joka hetken,
joka hetken

Veriset pisarat huulilla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Älyttömän hyvä runo rankasta aiheesta. Jaksotus toimii ja kielikuvat ovat hyvin oivaltavia.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Roccari Autio maa 16.11.2010 1 Runo
Roccari Ensilumi 15.11.2010 1 Runo
Roccari Eroosio 15.11.2010 0 Runo
Roccari Huomionhaku 7.12.2010 0 Runo
Roccari Kohtaamisia 7.12.2010 0 Runo
Roccari Paine 19.11.2010 1 Runo
Roccari Pohdinta 15.11.2010 0 Runo
Roccari Selitys 7.12.2011 0 Runo
Roccari Vähenen 7.12.2011 0 Runo
Roccari Viattomuus 18.11.2010 1 Runo