Viattomuus

Runoilija Roccari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Epätoivo. Ahdistus. Masennus. Silti omituisen tyyni olo. Olen angstiteini.
 

Hän on niin puhdas
ettei häntä voi ehdoin tahdoin satuttaa
Ei hän kestä kello kymmenen uutisia,
ei pysty katsomaan poliisisarjoja
Ne jättävät jäljen hänen viattomuuteensa
mutta eivät voi tahrata sitä
Koskaan

Maailmantuska on hänen ruumiissaan
kuin häntä syötettäisiin koirille elävältä
Empatia on kirous, ei kyky
Mielikuvitus tuo kivun hänen lähelleen
eikä se peseydy pois
mutta se ei ole likaa, enemmän kuin savusumua
hänen ympärillään

Sinisilmäisyys on muuri jota hän kantaa
sen voimin hän pärjää

Ei, hänen puhtauttaan ei voi pilata
se on täydellinen
Ja sen vuoksi kun se katoaa,
se murtuu rytinällä
eikä paatuneisuus odota hetkeäkään
ennen kuin se imaisee hänet sisäänsä

Lapsenusko kannattaisi säilyttää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja luonnollinen
lapsenusko säilyttää...silloin luottamus säilyisi

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Roccari Autio maa 16.11.2010 1 Runo
Roccari Ensilumi 15.11.2010 1 Runo
Roccari Eroosio 15.11.2010 0 Runo
Roccari Huomionhaku 7.12.2010 0 Runo
Roccari Kohtaamisia 7.12.2010 0 Runo
Roccari Paine 19.11.2010 1 Runo
Roccari Pohdinta 15.11.2010 0 Runo
Roccari Selitys 7.12.2011 0 Runo
Roccari Vähenen 7.12.2011 0 Runo
Roccari Viattomuus 18.11.2010 1 Runo