Autio maa

Runoilija Roccari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Epätoivo. Ahdistus. Masennus. Silti omituisen tyyni olo. Olen angstiteini.
 

Hautani on kylmä ja hiljainen
Rikkaruohoja täynnä
Pian kai menetän oikeuteni
tähän maatilkkuun
kun kukaan ei ole jaksanut kunnostaa sitä
Enkä tiedä surullisempaa
kuin autioksi hylätty hauta
jolle ei tuoda kynttilöitä
tai muisteta jouluna

Parempi siis että laskevat päälleni uuden tulokkaan
niin ehkä joku alkaa taas vierailla täällä

Ja mitä nuorempi se tuore vainaja on, sitä parempi
sitä kauemmin sillä on kaipaajia
hyvittämässä syyllisyyttään
omasta elinvoimastaan

Selite: 
taisin kirjoittaa kemian tunnilla kaverin vihkosta repäistyyn paperin palaan. inspiraatio ei tosiaan kysy aikaa eikä paikkaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita ja vahvoja ovat runosi, tämä menee suosikkeihin

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Roccari Vähenen 7.12.2011 0 Runo
Roccari Huomionhaku 7.12.2010 0 Runo
Roccari Pohdinta 15.11.2010 0 Runo
Roccari Viattomuus 18.11.2010 1 Runo
Roccari Paine 19.11.2010 1 Runo
Roccari Ensilumi 15.11.2010 1 Runo
Roccari Autio maa 16.11.2010 1 Runo
Roccari Selitys 7.12.2011 0 Runo
Roccari Eroosio 15.11.2010 0 Runo
Roccari Kohtaamisia 7.12.2010 0 Runo