Pohdinta

Runoilija Roccari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Epätoivo. Ahdistus. Masennus. Silti omituisen tyyni olo. Olen angstiteini.
 

Minkä rajan jälkeen toisista yrityksistä tulee viimeinen tilaisuus
Minkä jälkeen ei voi antaa anteeksi tai unohtaa
Noita kysymyksiä olen pohtinut
kun en saa unta
sanojesi pyöriessä päässäni
Lopputulosta en ole löytänyt
kun en osaa sanoa
minkä rajapyykin kohdalla lupaukset ovat mennyttä

Olen miettinyt mutten osaa päättää
Kaikki on suhteellista,
alati vaihtuvaa
Huominen on aina uusi, silti yhtä kirottu
Missä kohtaa kyllästyn keräämään luuni yhteen

Valvon vaikka yön tunnit eivät tuo vastausta
Kummituksetkaan eivät ole odottamalla viisastuneet
Milloin on kohtuutonta antaa anteeksi?

Milloin en pysty enää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Roccari Viattomuus 18.11.2010 1 Runo
Roccari Paine 19.11.2010 1 Runo
Roccari Ensilumi 15.11.2010 1 Runo
Roccari Autio maa 16.11.2010 1 Runo
Roccari Vähenen 7.12.2011 0 Runo
Roccari Huomionhaku 7.12.2010 0 Runo
Roccari Pohdinta 15.11.2010 0 Runo
Roccari Selitys 7.12.2011 0 Runo
Roccari Eroosio 15.11.2010 0 Runo
Roccari Kohtaamisia 7.12.2010 0 Runo