Pari sanaa elämästä

Runoilija kapne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.4.1994

Siinä puhuttiin vuorista ja ikuisesta liekistä, intohimoisesta rakkaudesta ja meidän tarinasta, joka alkoi monta kertaa, ja loppui aina kohtaan, jossa itkettiin yhdessä ja sitten erottiin.
 

Ikin ei voi tietää tai ennustaa,
mitä huomine tuo tullessaa.
voi olla että kaikki kaunis katoaa,
tienne rakkaasi kanssa eroaa.
tai ite lennät kauas pois tähtiin,
sit muistellaan kun vikan kerran nähtiin.
elämä on paskamaista se tiedetään,
silti joka hetki on arvokast mitä tääl eletään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin kirjoitettu:)

Paska tarttuu ekana silmään mutta on elämällä kauniitkin kasvot. Hyvä runo.

täyttä totta(:

hyvin kirjoitettu:)

Paska tarttuu ekana silmään mutta on elämällä kauniitkin kasvot. Hyvä runo.

täyttä totta(:

 

Käyttäjän kaikki runot