Tavoitteena täydellisyys

Runoilija kapne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.4.1994

Siinä puhuttiin vuorista ja ikuisesta liekistä, intohimoisesta rakkaudesta ja meidän tarinasta, joka alkoi monta kertaa, ja loppui aina kohtaan, jossa itkettiin yhdessä ja sitten erottiin.
 

Tiedäthän,
vaikka sanoisit mitä,
et saa minua luopumaan tavoitteistani.
Vaikka ne ovat aina vain suurempia,
tahdon pyrkiä niihin.
Tavoittelen täydellisyyttä,
vaikka tiedän etten tavoita sitä.
On niin helvetin vaikeeta hyväksyä itseäni,
tyytyä siihen mitä olen.
Häpeän ympäröimänä on vaikea jaksaa,
huominen tuntuu toivottomalta.
Vihaan sitä mitä olen,
inhoan peilikuvaa.
Unelmoin täydellisyydestä,
mietin miltä tuntuisi elää täydellisenä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot