ristiinnaulittu

Runoilija haavoittunut enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 If it's a broken part, replace it
 If it's a broken arm then brace it
 If it's a broken heart then face it
 

Sydämen raastan irti rinnasta,
hakkaan vasten kiveä,
hakkaan kunnes sitä ei enää ole,
kunnes tunteet on hukutettu,
haudattu,
ikuisesti multiin pantu

Hakkaan,
revin,
rikon,
riivin niin kauan, että olen turta päästä varpaisiin,
ilman sydäntä

Selite: 
angst is not my style :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot