liian suuria odotuksia

Runoilija haavoittunut enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 If it's a broken part, replace it
 If it's a broken arm then brace it
 If it's a broken heart then face it
 

Shhhh

Ei kerrota siitä kenellekään,
vaikka minä valehtelinkin ja kerroin jo kaikille
Ei, kukaan ei huomannut mitään,
sillä sinä osasit esittää niin hyvin.
Liian hyvin.

Tunnen, kuinka ahdistus polttelee sisälläni,
ja sinun silmiesi takana on vain kytevät rauniot,
vanha kaupunki,
jota rakastit niin paljon.

Ja minä istun ja itken, vaikka yksikään kyynel
ei kastele kovia kasvojani,
minä istun ja käperryn, suojaudun
ja tahdon sinut takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

i like <3

Tää on hieno! Semmonen surullinen mut nätti. (voiks noin sanoo?)
:D

Täynnä tuskaa,viisautta,vahvaa tunnetta.

näin muuten unta kaupungin raunioista, hyvää synttäri kumminkin!!!

Ihanaihana:)

kosketti erityisesti. kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot