Musta puutarha

Runoilija haavoittunut enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 If it's a broken part, replace it
 If it's a broken arm then brace it
 If it's a broken heart then face it
 

Tunteeton,

Tunnevamainen,

Viaton ja yksinäinen.

Miksi? hän kysyy
Kukaan ei vastaa
Tytön silmissä ei näy mitään,
himmeä hohde sammuu hitaasti

Kylmä vavisuttaa hentoja hartoita
ja pelko nostaa päätään

Mitä jos?

Päivisin tyttö kulkee pää pystyssä,
haavoittumattomana kilpensä takana
Äänet eivät enää kuiski hänelle salaperäisellä kielellään,
ne ovat vaienneet
Lopullisesti.

Mutta ne palaavat, niiden täytyy!
Ja tyttö rimpuilee, kunnes herää omaan huutoonsa

Ja ne palaavat
Ajan myötä
Hiljalleen
Äänettöminä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin paljon

Tää on hieno! Tykkään! Joskus sitä vaan on vähän tunnevammanen. xD "mitäs me tunnevammaset"
Toi otsikko oli hyvä ja lopetus hieno. :)

kaunis ja aika synkkä

Pidin.

Todella hyvä runo!

Hieno, tää on just tällanen tosi maimainen, et hienoa kieltä ja tarinoivaa... :)

 

Käyttäjän kaikki runot