syreenit heijastuvat sivupelistä

Runoilija haavoittunut enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 If it's a broken part, replace it
 If it's a broken arm then brace it
 If it's a broken heart then face it
 

Teen toimintasuunnitelman:

- Kierrän pikaisesti valkoiset kiviportaat
ja livahdan pylvään taakse
- Pylväältä minun tarvitsee harpata kolme ja puoli
askelmaa raskaalle puuovelle
- Eteisen ja aulan kautta voin juosta takaovelle,
jossa odottaa sinapinvärinen polkupyörä
- ..Sinun polkypyöräsi

Näin teen!

Varmasti.

Säntään ulos auringonpaisteeseen, nakkaan takin olalle,
ja kävelen sinua huomaamatta bussipysäkille.

Selite: 
sometimes the world is cruel :---D
Kategoria: 
 

Kommentit

minimalismia, hyvä

Tiedän ettei tämä ole todellisesta tilanteesta. (tai kai tämä voi ollakin) En voi olla nauramatta. Vanhingoniloa. Pystyn kuvittelemaan että itselleni kävisi juuri noin.
Onnistunut!

Ohhoh. Ovelaa...

Uuuuu... Tää on siisti. Tykkään!
Tää oli täydällinen kokonaisuus. :D

 

Käyttäjän kaikki runot