Rakastan

Runoilija sarcca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

räiskyvä runoilija
 

Miten voisin sanoa ettet mitään merkitse,
miten voisin sanoa ettet mieltäin kahlitse,

kun kaikkivoipaisuus sinussa
kietoo minut läpipääsemättömään harsoon,
huumaa,tainnuttaa,lumoaa.

Enkä milloinkaan halua päästä pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteikas ja kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot