Pienet asiat

Runoilija Jaaalto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2012
Viimeksi paikalla: 22.7.2020 21:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sisällä hetkellinen tunne vapaapudotuksesta,
sydämenlyönti, toinen, kolmas jää välistä.
Pala kurkussa, kostuneet silmänkulmat

Mielessä tuhansia pikku asioita
Oliko vika minussa?
Miksi kaikki tuntuu lipsuvan käsistäni
lipuvan kauemmas

Olivatko onnen hetket valhetta,
kenties unta? Unta jonka mieleni oli luonut.
Tuo mieli,
joka tällä hetkellä taistelee,
hakee syytä noista miljoonista pikku asioista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä olen kenties melko täydellinen, kun ei enää juuri  mitään vikaa puutu.
 

Käyttäjän kaikki runot