Koirani

Runoilija marinka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En osannut aavistaa että tänään oli sinun viimeinen päivä.
Olit allapäin ja luulin että olit vain väsynyt.
Lähdin kouluun ja toivoin että päivällä olisit jo pirteä
mutta kotona odotti yllätys ja paha semmoinen.
Makasit lattialla liikkumatta.
Katsoin sinua läheltä kunnes tajusin että et enää hengitä.
Purskahdin itkuun ja toivoin että vain pelleilit
mutta ei, siinä sinä vain makasit niin rauhallisesti.
Nyt en kuule sinun askeleita, yöllä kuorsaamistasi ja
kotiin tullessa sinun vastaanottoa häntää heiluttaen.
Nyt on jäljellä vain tyhjyys.
R.I.P Viki 9.5.1999-9.5.2011 <3

Selite: 
Koirani sitten kuoli tänään ja suru on suunnaton :(
Kategoria: 
 

Kommentit

...Höööh... :'o( ..Voi toista. Noh, kyllä se siitä vielä! Sure rauhassa, se kuuluu asiaan. Kirjoituksesi oli herkkä ja koskettava. Tsemppiä!

Lemmikin kuolema on aina surullista, mutta onnelliset muistot elävät jatkossakin.

Koskettava on runosi.
Myös minun rakas koirani on kokenut tuon saman kohtalon ja nämä sinun surulliset sanasi koskettavat siksi sydäntäni. Kauniit muistot säilyvät ikuisesti mielessä ja niitä ei kukaan ota pois.

 

Käyttäjän kaikki runot