kuukaudet

Runoilija Mintamaaria

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kevät,kesä,talvi,syys,
tässähän menee järkevyys.
En osaa mä lainkaaan tätä
juttua,joten avuks
pyydän jotain tuttua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana,saa hymyn esiin...

 

Käyttäjän kaikki runot