Kesäillan uhrit

Runoilija Savior

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niityn laidalla kaksi heinää
myötäilevät tuulen mieltä
tuoksuvia lämpöaaltoja,
uusia viestejä ulkomailta
Tanssiessa taipuvat, ja karheasti koskettaa
toinen toisen vartta

Vain me kaksi, kuuluu kuiske
Vain me kaksi ainiaan

Perhosen siipien havina
saa heinätkin vapisemaan
Nopea syke heinäkuun taivaan
ja rakkautta sykkii myös maa

Syvän kesäillan uhrit
toisiaan vasten vaipuneet
heräävät uuteen aamun sillä
sinä ja minä tänään on myös
sinä ja minä huomenna

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot