Today.

Runoilija hapiNess

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Rakkaus ei ole toinen toisensa tuijottamista silmiin, vaan katsomista yhdessä eteenpäin samaan suuntaan.
 

Me ollaan kaikki oikeesti yksin tässä pahassa maailmassa.
Ei ne monet ystävät, perheet, ihmissuhteet tai rakkaus muuta sitä.
Sen ymmärtää, kun kerrot läheisellesi kuinka huonosti asiat ovat ja kuulet vastaukseksi "aijaa".
Silloin tajuaa, kuinka itsekkäitä ihmiset ovat.
Ei ketään oikeesti kiinnosta.
Ehkä ennen oli toisin, silloin kun sillä oli jotain väliä.
Tänään kaikki ajattelevat vain sitä omaa elämää ja sitä miten selviäisi kunnialla seuraavaan päivään.
Vaikka ne kaikkein rakkaimmat ja läheisimmät ihmiset olivat joskus niitä, jotka oikeesti kuuntelivat, mutta ajat muuttuu.
Vuosi vuodelta ihmiset muuttuvat yhtä kylmemmiksi ja itsekkäimmäksi.
Kun kukaan ei oikeesti välitä.
Ketään ei kiinnosta.
Kukaan ei hyödy siitä, että oikeasti välittää.
Ei, enkä syytä ketään. Hyväksyn sen, koska en muuta voi. Se on tilanteemme nykypäivänä tässä karussa maailmassa.
Se on tarkoitettu niin.
Kaikkien täytyy pärjätä omillaan.
Keneenkään ei voi enään turvautua, vaikka joskus romanttisena yönä tähtitaivaan alla ihan pienen hetken ajattelet, että joku oikeasti voisi välittää.
Joku oikeasti voisi rakastaa ehdoitta tai vaatimatta sinulta mitään.
There is no such thing.
Kun mikään ei vaan mee enään niin.
Maailma muuttuu ja meidän täytyy vain yrittää selvitä pieni elinikämme tässä kylmässä ja tunteettomassa maailmassa.
Pettymykset välttää luottamalla vain itseensä ja elämällä niinkuin muut.
Otat vain sen mitä tarvitset ja mistä hyödyt.
Kaikki muu on turhaa.
Heikkoudet tekevät sinusta heikon. Helpon saaliin.
Jos tämä kuullostaa surulliselta, usko siihen, niin se menee.
Loppu peleissä jäät aina vain sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot