Nimetön

Runoilija hapiNess

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Rakkaus ei ole toinen toisensa tuijottamista silmiin, vaan katsomista yhdessä eteenpäin samaan suuntaan.
 

Tää ei oo sitä mitä toivoin ja odotin.
Tän ei pitäny mennä näin.
Mut mä tiedän, pahinta mitä voisi tapahtua on että sä jättäisit mut.
Mä rakastan sua enemmän ku mitään muuta.
En voi elää ilman sua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot