Raunioilla

Runoilija Remaerd

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun yö lyö mustalla kädellään
Näen maailman kulkevan pimeään
Voin kuulla aamun uuden
kuoleman hiljaisuuden

Tuleen meret syttyä saa!
Sodat ruoskikoon maan pintaa...
Tuhkaan rajat peittyä saa!
Pimeyteen jääköön maan...

Läpi vuorten tuulet puhaltaa
Yli taivaan liekit kohoaa
Voin nähdä päivän uuden
Yön pitkän hiljaisuuden

Tuleen meret syttyä saa!
Sodat ruoskikoon maan pintaa...
Tuhkaan rajat peittyä saa!
Pimeyteen jääköön maan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot