Ikävä on ikuista

Runoilija Viivivi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä omaa elämää jätä muut rauhaan! <3
 

Minut pakotettiin lähtemään luotasi
ja hukun kaipuun mereen.
En tahdo olla erossa,
tahdon olla rakkaani luona.
Ikävä verhoilee koko maailman,
se on musta.
Tahdon rakkaani luo,
en kestä ikävää.
Katson vain kuvaasi,
kaivaten.
Kaipaan jokaista kohtaasi,
jokaista kosketusta,
jokaista kaunista sanaa.
Jumalauta,
älkää laittako minua häkkiin,
päästäkää rakkaani luo.
En voi elää ilman häntä.
Säälikää, armahtakaa,
ihan mitä vaan,
mutta älkää erossa pitäkö,
se tappaa.
Ikävän verho putoaa päälleni,
hukuttaen,
tukehduttaen…

Selite: 
-
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot