Tahdosta riippumatta

Runoilija Viivivi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä omaa elämää jätä muut rauhaan! <3
 

Tahdosta riippumatta
kerää ihminen ystäviä ympärilleen,
ilman että olisi ansainnut heitä,
ilman omaa haluaan.
Ystävät vain tulevat
ja ovat paikalla
kun heitä tarvitaan.

Selite: 
Ystäviä . . .
Kategoria: 
 

Kommentit

toivottavasti näin

 

Käyttäjän kaikki runot