Raivotar

Runoilija Angstinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksi elämän tuskallisimmista asioista, on katsoa vierestä kun henkilö jota rakastat, rakastaa jotain toista.
 

Sinä saastainen paha ihminen
Kuinka uskallat koskea likaisilla käsilläsi
Minun valooni, minun aurinkooni?
Miten uskallat satuttaa häntä
Maailman hyväntahtoisinta ihmistä
Kuinka uskallat?
Kun tiedät että saat minun vihani niskaasi
Kiroan sinut maan alle
Kurja naispaholainen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot