Haluan

Runoilija Angstinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksi elämän tuskallisimmista asioista, on katsoa vierestä kun henkilö jota rakastat, rakastaa jotain toista.
 

Ajatus siitä mitä voisimme tehdä
Jos vain olisin siellä, tai sinä täällä
On tehdä minut hulluksi
En osaa olla paikoillani
Kun kuva sinusta pyörii mielessäni
Tahtoisin vain koskettaa
Tuntea ihosi, vartalosi vasten vartaloani
Haluan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot