Hän on siellä jossain

Runoilija Angstinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksi elämän tuskallisimmista asioista, on katsoa vierestä kun henkilö jota rakastat, rakastaa jotain toista.
 

Jos kuulisin jotain hänestä
Tietäisin että hän on jossain kaukana
Uuden rakastettunsa kanssa
Onnellisena
Olisin iloinen hänen puolestaan

Enää en vihaa häntä
Enää en kaipaa hänen luokseen
Enää en ole surullinen

Koska tiedän että ilman sitä kaikkea
En olisi nyt tässä
Minun uuden rakkaani lämpimässä sylissä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

joskus on hetkiä
kun ymmärtää
että niillä kipeilläkin asioilla
on tarkoituksensa

upea oivallus runossasi

 

Käyttäjän kaikki runot