Maailmojen laidalla

Runoilija L@goon

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei hiljaisemmin,
niin hiljaa koskaan,
sydän kuiskata voi,
etteikö rakkaus sitä kuulisi
 

Tähtitaivaalle tähyän
     pohjoiseen,

     mietin,

kuinka kirkkaita ne sinulle ovatkaan tänään,
aavan pohjoisen sylissä,

      Ultima Thulessa.

Ikävä nostaa ajatukseni lentoon,
      kuunsiltaa tähtisumuun,

      revontulien loimuun,

aamunkoitteessa olen luonasi
auringon kultaamina pisaroina ihollasi
muistuttamassa huomisista

      meidän aamuistamme.

Tänään annan sydämeni kuiskata,

      hyvää yötä rakas

suljen silmäni ja olen kanssasi,
tämänkin yön.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaukokaipuun helmi!
puserran tyynyä ja kaipaan:))

Auts ku oli kaunista:-)))))))
Jokainen nainen tahtoisi omalta sydämen valitultaan tuollaisen runon!

Kaunista kuvausta matkoilla olevasta rakkaastaan ja sen kaipuusta!!
Pohjoisen taivaan alla on näin syksyisin, sitä pohjoisen taikaa joka luo mieleen unohtumattoman tunteen. Se on kuin rakkaus joka kiteytyy sydämeen.

Kaunis.
Neljä viimistä riviä olisi jo oma runonsa.

Yhä uudelleen palaan tähän runoosi, joka herättää muistoja... sieltä jostakin revontulien ja Shamaanien Pohjoisesta... ja keskeneräiseksi jääneestä rakkaudesta.

Herkän Kauniilla runollasi Kosketit syvemmälle kuin uskotkaan.

Aivan ihana :)

Kuin kaukaa lähetetty ajatuskirje rakastetulle. Voisiko tästä käyttää kenties sanaa; täyttymyksellinen!

Tässä runossasi on tuntu ajaton.

Kiehtova runo kaikenkattavasta rakkaudesta.

Aivan ihana hyvänyöntoivotus. Tällaisen minäkin tahdon!

Kaunista.
Niin mykistävän kaunista ettei oikeastaan voi sanoa muuta kuin, että tämä on kaunista.

Wauh ! Kaunis, etenkin neljä viimeistä
riviä ovat mitä ihanimmat.

Hienoa tekstiä -aitoa rakkautta.

Kauniisti kuiskuttelet runossasi.
Hyvää yötä:)

Niin kaunista

Mahoton miten hieno ja herkistävä.
Varsinkin nuo neljä viimistä riviä.

runon vahva poljento, kuin ikiaikainen laulu, mieleeni piirtyi myös syyskuun tumma tähtitaivas?

Oi, ihanan koskettavan kaunista.

Tykkäsin !

kaunis, hyvin kaunis on hieno runosi :)

tykkäsin kovasti tästä
runostasi

mitä muuta enää voin sanoa...

upea runo

 

Käyttäjän kaikki runot