Rakkauden kosketus

Runoilija L@goon

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei hiljaisemmin,
niin hiljaa koskaan,
sydän kuiskata voi,
etteikö rakkaus sitä kuulisi
 

Seitsemäs taivas,
avara kulmahuone

kehä yhdeltä koilliseen,
Siriuksen huomassa

missä olet läsnä,
silkkilakanoiden välissä

ihojen kohdatessa,
aistien herkistyessä

- meremme ääretön.

Selite: 
<tt><font size="1" color="teal">N:ro 200, juuri tänään - Rakkauden kosketuksessa :)</font></tt>
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienon runon olet tasalukemaan kirjoittanut!

upea runo.

kaunis runo, pidin :)

Oi että oot onnellinen :)

...Ja sinä vaan notkut täällä netissä?

Ihana.

Jees.
Ihanaa, että joku saa kokea tuollaisen rakkauden.

Rakkauden kosketus Todella Tuntuu runossasi.

Äärettömän Hieno.

Kaunista rakkautta... myös lukea.

Erittäin kaunis ja herkkä rakkausruno. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ! :)

todella intohimoinen
ja kaunis runo

pidin

Erittäin kaunis on tämä rakkauden kosketus.
PALJON ONNEA !

Tuollaisesta rakkauden kosketuksesta unelmoidaan... kaunis ja ihana.

Kaunis herkkä kosketus runossasi..

Tosi taitavasti kirjotettu, kyllä huomaa, että oot ennenkin runoja kirjottanu:).

Kaunis kosketus.
Onnea kahdestasadannesta runosta.

Kaunis ja rauhoittava runo. Pidän erityisesti tuosta "Siriuksen huomassa", kun olen sellainen tähtiin tuijottelija.

Kaunis runo. *hymy* :)

Kaunista... Onnea Tänään!

ihanan kaunis melkein hekumallinen
hyvä:

Kyllä pyyteettömällä rakkaudella on valtaisa voima

Seittemäs taivas on ny tääläki ku vähäänen lumikerros teköö lakeuresta meren.
Tätä runoa lukies voi mennä melekeen tähtitarhahan asti,- ja välillä lepuuttaa silikkilakanoos molempia osapuolia,- hieno ja upea on runosi.

Lumoava!
 

Käyttäjän kaikki runot