Olet

Runoilija L@goon

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei hiljaisemmin,
niin hiljaa koskaan,
sydän kuiskata voi,
etteikö rakkaus sitä kuulisi
 

valon sydämeeni
sytyttänyt

rakkaudelle kodin
sisustanut

sinfonian sieluillemme
säveltänyt

sanat elämään
saanut

Sinä

Selite: 
<font color="teal">:)</font>
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau miten ihana!! :)

Todella upea on runosi.
Kauniisti kirjoitat rakkaudesta hänelle.

Huokaus, ihana runo taasen

Kivat sanat elämään! kaunista...
Hauskaa synttäriä!!

Kaunis ja herkkä kuvaus.
Tällainen herkkä morsio kuin olen niin saipa ihan kyyneleet silmiin. <3

Todella herkkä ja kaunis rakkausruno :)

Kaunis. K-A-U-N-I-S. Kauniskauniskaunis. En osaa sanoa muuta :)

" rakkaudella kodin sisustanut
sinfonian sieluillemme säveltänyt " Ihania sanoja!
Paljon onnea :)

Hauskaa syntymäpäivää!!!

Tämä runo vaatii jo samalla kuultavaksi kappaleen " Niin paljon kuuluu rakkauteen" trumpettisoolona orkesterin säestyksellä...todella tunteellisen kaunis!

Kaunis sinfonia rakkadelle ja hänelle joka vierelläsi kulkee.

Todella kaunis!
Vai ei suomalaisesta miehestä löydy romantiikkaa?

Siinäpä sulla säveltäjä.
Hieno.

Tässä kauniissa runossa on mukava rytmi. Tykkään.

Kaunis runo.

Onnitteluni runostasi sekä syntymäpäiväsi johdosta! <3

johan nyt jotakin! tästä puuttuu vain alun oi

Ihana runo, todellinen rakkausruno.
Onnea myös syntymäpäivästäsi.

Runosi on todellinen helmi.

Onnea ja Oikein Hyvää Syntymäpäivää.

Lämpöiset Onnittelut sinulle!

Sanojen sinfoniaa! Hyvää syntymäpäivää myös! :)

Suloisesti soivat rakkauden sävelet lukijan korvissa.
Hauskaa syntymäpäivää.

Onnea syntymäpäivänäsi.

Sielujen sinfoniaa...
rakkauden herkkää valoa
tulvillaan :)
Sydämelliset onnittelut!
Pajutar *halirutistaa*

*sinfonian sieluillemme säveltänyt* upeasti sanottu! Se olisi ihana kuulla :)

Kauniisti soi sinfonia runossasi. Aurinkoista syntymäpäivää ja valoisaa kevättä.

Herkästi soi sävel lukijallekin.

Tämä on kaunis! Pidin kovasti! :)

Täyttä elämää runossasi. Oikein hyvää syntymäpäivää.

Otsikon Olet- samoin kuin lopun Sinä- sanaan kiteytyy kaikki olennainen tässä. Kaikki siinä välillä onkin sinfoniaa.
Onnellista Syntymäpäivää!

Ihanan kaunista.
Olkoon päiväsi samanlainen, ihana ja kaunis.
Lämpimät onnittelut.

todella upea :)

Kaunis :)

Näissä sun runoissas on monissa sellanen kivan kevyen syvällinen ote. Sellanen vähän leikittelevä...

Onnellista syntymäpäivää ja sen jäläkeestä loppuelämää !!!

Todella hienoa pienois sinfoniaa
rakkauden sävelmään pienine
kertosäkeineen.
Elämä on sisustanut sinulle
valon sydämeen...

kaunis on runosi :)

rakkausrunojen aatelia

mikä kunnioitus,kaunis rakkaus runo
Pidin:

Ihana runo! ♥ Katsoisitko minunkin runoja? =)

 

Käyttäjän kaikki runot