kuvajainen

Runoilija L@goon

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei hiljaisemmin,
niin hiljaa koskaan,
sydän kuiskata voi,
etteikö rakkaus sitä kuulisi
 

ajattelin kuvata

   auringonnousun

silmissäin näin

           - sinut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaan näkeminen on huomisen päivännousu!!

Lumoavan kaunis<3

Suosikit --->

Juuri näin se homma pyyhkii...
...mitähän ja mitäänkö sinne negatiiville taltioitui..? Taisit jäädä hautomaan unelmaasi kamera sylissä?

Voiko rakkaalleen kauniimmin enää kertoa... ?!

PieniSuuri runo ja niin Valtava Kauneudessaan, Tunteessaan.

tässäpä oli jotakin

Upean näyn oet nähnyt

Todella ihana, sai hymyn huulille pitkästä aikaa
Aidosti kaunis...

Kaunista tekstiä.
 

Käyttäjän kaikki runot