Joulun lämpö

Runoilija L@goon

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei hiljaisemmin,
niin hiljaa koskaan,
sydän kuiskata voi,
etteikö rakkaus sitä kuulisi
 

tekee hetkeen rauhan
antaa meille luvan
          levähtää
              nauttia
                iloita

tuntea rakkauden
sydämessä valon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis <3 Pidän.
Ihanan jouluinen.

"tekee hetkeen rauhan"
se on todella kauniisti sanottu,
kauniisti tunnettu. upeaa.

Rauhaisaa joulua!

Tämän runosi sanat kyllä hehkuvat lämpöä ja sydämen rauhaa.
Hieno tunnelma tässä runossa!

Joulun lämpö täynnä sydänääniä, kuin myös runosi sanoma.

Lämmittävän Hymyilevä runo.

Tämä Joulun lämpö koskettaa
vuodesta toiseen ja toivottavasti
säilyy mielessä ja sydämessä
muulloinkin.

Levollisen tunteen aistittavaksi tarjosit.

Rauhoittava kaunis runo.

Kaunis, suloinen!

kaunis herkkä
pidin:

Pieni erikoisen näköinen ja lämpimän tunteen antava runonen ;=) Pajutar *kiittää ja toivottaa Hyvää Uutta Vuotta*

Hieno Jouluruno, kunpa tällaista olisi kaikilla joka päivä ympäri vuoden.
Kiitos!

Onnea........

Jouluruno on aina yhtä hyvä asia !
Nyt on aika toivottaa Hyvää Syntymäpäivää !

kaunis ja koskettava joulun aikaa .

 

Käyttäjän kaikki runot