Sävel sydämen

Runoilija VoiOlKos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vapaa ajattelija, runojen ja kaiken ihanan luoja.

Joskus syntyy joskus ei.
 

Sävel sydämen soi
se rintaan elämän toi.

Siitä avautui uusi
elämän rikkaus.

Siitä rikkaudesta
annoin palasen.

Se palanen on
rinnassa ystävän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot