ILOJEN KAUTTA KÄRSIMYKSEEN

Runoilija VoiOlKos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vapaa ajattelija, runojen ja kaiken ihanan luoja.

Joskus syntyy joskus ei.
 

Näinkö aina käy, ei uskoa, ei toivoa, ei rakkautta
vaan suuri pettymysten määrä, joka saa sydämen
tuskissaan vuotamaan kyyneleitä.

Jos on pienikin toivon kipinä, siihen tarttua pitää,
koska niitä kipinöitä ei meille ylen määrin anneta.

Etsin, etsin, ja sen löysin, niin ainakin luulin,
uskoin rakkauteen, vaan toiset toisin päätti,
liian paljon puheita, kärsimyksiä vaan kaikki,
kolmansien osapuolien saattelemana.

Vaan en usko sellaiseen, mikä kolmansilta
tiedonjyväsinä tulee, koska ne on niitä,
kateellisten kylvämiä jyviä, jotka saa hyvänkin
näyttämään pahalta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot