Aamun sarastus

Runoilija VoiOlKos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vapaa ajattelija, runojen ja kaiken ihanan luoja.

Joskus syntyy joskus ei.
 

Aurinko laskee
ystäväni nään
siihen hetkeen
ehkä kumpikin jää
kunnes aamun sarastaessa
ystäväni vierestä
poistuvan nään
siitä vain kyyneleet
silmiini jää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot