Yksinäisen rakkauden tuska

Runoilija Sarppazon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I never wanted memories, I only wanted you <3
 

Älä sano ettet kaipaa,
et edes sääliä tunne.
Valoi iltaan syksyiseen,
tuoda halua mulle.
Kerran luulin niin,
uskoin hulluihin kuviin.
Muttet sitä koskaan,
ikinä sanonut suoraan.

Luulin sinut tuntevani.
Mutta luuloksi se jäikin.
Sinua ajattelin haluavani.
Koskaan sinua saisi en.

Tyhjiä seiniä tuijotan,
yksin pimeässä itken.
Sanasi tuntemattomat,
puheesi ilmaan haihtunut.
Rakkaus kuollut, olematon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot