Tie

Runoilija Sarppazon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I never wanted memories, I only wanted you <3
 

Yöllä siellä,
pimeällä tiellä.
Kuskina pieni,
määränpäärön tieni.

Selite: 
Eihän se kummoinen ole, mutta yöllä heräsin ja mielessä oli ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot