Nimetön

Runoilija Sarppazon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I never wanted memories, I only wanted you <3
 

Kerran jos sun huulesi huulillain tunnen,
susta irti päästäisi en.
Kerran jos kätesi ympärillei kietoutuisi,
koskaan mitään muuta en haluisi.
Kerran jos sanat ”sua rakastan” sanoisit,
aina mun elämässäni olla voisit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot