Jos olisin rakastanut

Runoilija ALI

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Olen 18-vuotias lukiolainen poika Oulusta. Kirjoittelen jonkin verran runoja, jota sitten lisäilen tänne. Laitan aluksi enimmäkseen vanhoja runojani, koska uusia on nykyään hidasta tehdä. Minut voi myös löytää IRC-Galleriasta "Aapokana".
 

En muista miltä tuntui kun olin ihastunut
Se tuntui, kuin olisin rakastunut
En malta odottaa, kun näen hänet taas
Hänen unohtumattoman jalon vartalon
Sillä mun rakkaus suhun teki muhun vaikutuksen
tein mitä tahansa halusin, mutten ollut kanssasi
Sä olit se jota eniten tavoitin,
mutten sallinut sitä mitä halusin
Enkä nähnyt sinua koskaan kanssani

Selite: 
Kirjoitettu: (18.07.12) Lyhyesti kertoo rohkeudesta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot