Ihmisen puutarhuri

Runoilija max77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun uhraat oman maailmasi liian monta kertaa, 
huomaat eläväsi vain muita varten.

Muista Rakastaa siis Itseäsikin, 
sillä sen sinä voit saada aina takaisin.

When you Sacrifice your World too Many Times,
You Realize Living Only For Others.

Therefore Remember to Love Yourself too,
because That you can get  back all the way.
 

Rikkaruohot rehottavat;
Rakkailtani ne kitken,

vartesi taipuu;
Rakkauttani tuen,

tuholaiset Sinua järsivät,
minä myrkytän ne!

Kun kasvat ja näet vain yhteen suuntaan,
hentona ja arkana,
minä haaroitan Sinut reheväksi.

Jos maasi on kuiva ja kova,
lannoitan ja virvoitan Sinut,
kostutan ruukkusi.

Antaa toisten kukkien rehottaa,
ja kuihtua. Heiltä en mitään odota.

Rakkaimpiani haluan
suojella, vahvistaa;
valmistaa elämään,
täyteen kukoistukseen.

Opettaa ja kouluttaa,
nähdä vaivaa.

Sillä Rakkailtani vaadin enemmän,
vain parasta,

ja vaalin heitä.

Vain koska Rakastan...
Selite: 
<PRE>Vanhemmuudesta, parisuhteesta... kuinka haluankaan ohjata Rakkaimpiani lempeästi tai kovin, oikeaan suuntaan, jotta he saisivat itsestään ulos sen parhaan osansa....<PRE>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot