kaipuu

Runoilija BellahEd

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

OLEN TÄSSÄ ITSE HUOMOKUULOINEN NAINEN NIIN VOI TUTUSTUA ROHKEESTI VAAN JOS HALUATTE :)
 

Kaipuu

En minä haluaisi edes levätä
Yön synkimmät hetket lentäisivät ohi
jos jäisin ajattelemaan sinua
Uniin en voi luottaa
sillä ne eivät sinua paljasta
kun sitä niin suuresti toivon
Kaipaan sinua niin syvästi
enemmän kuin koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot