Nimetön

Runoilija Tulikko

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 25.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nostalgia on moottorini
 

En odota tältä päivältä paljoa
sen kuitenkin
ettei se olisi huomista parempi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Odottele nyt onnitteluja ainakin... Onnea!

jännän "käänteinen" toivomus :) Hyvä

Mielenkiintoinen näkemys.

 

Käyttäjän kaikki runot