Nimetön

Runoilija pikku-kirppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuulee.Tyttö huutaa loittonevalle ystävälleen. Hän yrittää pyytää anteeksi, mutta toista on loukattu liikaa. Vielä kerran hän huutaa ne tärkeät sanat, mutta tuuli vie sanat mukanaan. Alkaa satamaan. Tyttö lysähtää maahan. Toinen jatkaa matkaansa ilman mitään päämäärää. He molemmat itkevät, he itkevät kilpaa sateen kanssa. Molempien mielessä soi samat sanat, mutta eri syystä. Lopuksi kumpikaan ei voi enää luottaa ihmisiin.

Selite: 
Ne sanat olivat : anna anteeksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen, mutta hieno! Hyvin kirjoitettu!

Oi miten kaunis! Tykkään todella. Olet lahjakas runoilija noin nuoreksi tytöksi. Jatka vain runojen rustaamista.

Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot