Nimetön

Runoilija pikku-kirppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi te ette jätä meitä rauhaan?
Antaisitte meidän olla ystäviä niin kuin muidenkin.
Ette te saa rikottua meidän ystävyyttämme typerillä tempuillanne.
Ainakin niin toivon sillä pari kertaa MELKEIN onnistuitte.

Selite: 
Ystävyytemme on vahempi kuin luulette!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä! Oikea ystävyys ei helpolla mene onneks rikki :>

 

Käyttäjän kaikki runot